spot_img

Vettel: «Ξέρω πως μπορώ καλύτερα το 2020»

Ο Sebastian Vettel είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο παλιό καλό του εαυτό έπειτα από ένα πολύ κακό 2019, στο οποίο έχασε κατά κράτος από τον teammate του.

Ο Γερμανός 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετακόμισε το 2015 στο Maranello, όμως έκτοτε δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τίτλο με την Scuderia, έχοντας μόλις 14 νίκες. Επιπλέον, έχει τώρα έναν teammate στο πρόσωπο του Charles Leclerc, ο οποίος είναι κατά πολύ καλύτερος του Kimi Raikkonen και τον υποβάθμισε από τον ρόλο του νούμερο ένα οδηγού.

Τώρα, ο Vettel θέλει να επανορθώσει για τα λάθη και την κακή απόδοση που είχε στο 2019, όπου κατέκτησε μόλις μία νίκη στη Σιγκαπούρη.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορώ να κάνω καλύτερα. Ξέρω πως μπορώ να πάω καλύτερα το 2020. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα το οποίο δίνω βάση φέτος και φυσικά στο να βρω τρόπο να βελτιωθώ. Είναι πάντα οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μικρές αλλαγές στο μονοθέσιο, όχι απαραίτητα κάτι μεγάλο. Δεν χρειάζεται να οδηγήσω διαφορετικά από αυτό που κάνω μέχρι στιγμής. Ξέρω πώς να οδηγώ. Είμαι αρκετά ειλικρινής για να πω πως πέρυσι δεν ήμουν αρκετά καλός.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Vettel βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Ferrari και σε αντίθεση με τον Leclerc, δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Ferrari.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles