spot_img

Vettel: «Υπάρχει πρόβλημα με το μονοθέσιο»

Ο Sebastian Vettel ήταν αινιγματικός σχετικά με την απόδοσή του στο GP της M. Βρετανίας, ρίχνοντας την ευθύνη στην SF1000-H.

Ο Γερμανός είχε προβλήματα από τη πρώτη στιγμή του αγωνιστικού τριημέρου, καθώς έχασε ολόκληρο το FP1 με προβλήματα στο intercooler, ενώ στο FP2 και στο FP3 είχε θέματα με τα πεντάλ, κάνοντας πολλές αλλαγές. Ως αποτέλεσμα δεν βρήκε ποτέ τον ρυθμό που θα ήθελε και δεν είχε εμπιστοσύνη στο μονοθέσιό του.

Στον αγώνα ξεκίνησε από την 10η θέση και τερμάτισε σε αυτή, ενώ ο teammate του, Charles Leclerc, πήρε τη 3η θέση και το δεύτερο βάθρο της Ferrari στο 2020. Μιλώντας για τον αγώνα του, ο Vettel ήταν πολύ απογοητευμένος σχετικά με την εμφάνιση αυτή.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο. Το μονοθέσιο ήταν πολύ δύσκολο στην οδήγηση, δυσκολεύτηκα να βρω την αυτοπεποίθησή μου και δεν ξέρω το γιατί. Πρέπει να κάνουμε καλή ανάλυση γιατί δυσκολεύτηκα σε όλους τους γύρους, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Απλά κάτι δεν πάει καλά εδώ. Δεν ήταν δύσκολος αγώνας, απλά δεν είχα καμία ευκαιρία. Με προσπερνούσαν και ήταν πολύ δύσκολο να μείνω εντός πίστας. Σωματικά δεν ήταν δύσκολο, διότι ποτέ δεν μπόρεσα να επιτεθώ, το μονοθέσιο δεν με άφησε να κάνω αυτό που θέλω. Στα χαρτιά τα δύο μονοθέσιά μας είναι πανομοιότυπα, άρα δεν έφταιξε το στήσιμο του μονοθεσίου. Πρέπει να κάνουμε ενδελεχή έρευνα καθώς αν δούμε ολόκληρους τους γύρους, δεν υπάρχει σημείο που να οδηγώ άσχημα. Υπάρχει πρόβλημα με το μονοθέσιο γιατί χάνω χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του γύρου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles