spot_img

Video: Το απίστευτο ατύχημα της Sophia Floersch στο Macau

O αγώνας στο Macau ήταν για ακόμα μια φορά δραματικός, καθώς η Sophia Floersch εκτοξεύθηκε κυριολεκτικά σε ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα της δεκαετίας.

Η 17χρονη στην δεύτερη εκκίνηση έπειτα από κόκκινη σημαία, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της στα φρένα για τη στροφή Lisboa. Από τις εικόνες, η Floersch κινούνταν με την όπισθεν όταν συγκρούστηκε με άλλο μονοθέσιο και απογειώθηκε στον αέρα, διαλύοντας τα προστατευτικό φράχτη και έπεσε πάνω σε ένα προσωρινό κτήριο. Συνολικά, δύο οδηγοί, δύο βοηθοί της πίστας και ένας φωτογράφος μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις.

Από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η τηλεμετρία έδειξε πως η νεαρή οδηγός κινούνταν με 276 χλμ/ώρα πριν τη σύγκρουση. Από την ομάδα επιβεβαίωσαν πως είχε τις αισθήσεις της αλλά ένιωθε αρκετές ενοχλήσεις. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και συγκεκριμένα στον νωτιαίο μυελό και αν αναλογιστούμε το ατύχημα, η ζημιά ήταν αρκετά μικρή και ευτυχώς για την Floersch.

Από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, ο οδηγός Sho Tsuboi βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ ο βοηθός πίστας, Chan Cha In, έχει πληγές στο πρόσωπο, στο σώμα του αλλά και κάταγμα στο σαγόνι του. Ο φωτογράφος Chan Weng Wang έχει πληγή στο στομάχι του και βρίσκεται στο νοσοκομείο επίσης και ο συνάδελφος του, Minami Hiroyuki, υπέστη διάσειση.

Ο οδηγός της Prema, Guan Yu Zhou, είδε τι συνέβη τη στιγμή του ατυχήματος και δήλωσε πως σε εκείνο το σημείο υπήρχε λανθασμένη υπόδειξη κίτρινης σημαίας που οδήγησε τον οδηγό μπροστά από τον Floersch να πατήσει φρένο, πριν εκείνη μπορέσει να αντιδράσει.

Update

Σύμφωνα με την ίδια στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, δήλωσε πως είναι καλά και αύριο θα μπει στο χειρουργείο.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο από το ατύχημα στο Macau.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles