spot_img

Βρήκε 2.5 δευτερόλεπτα στις δοκιμές του Qatar η KTM

O Bradley Smith δήλωσε ευχαριστημένος από την πρόοδο της ομάδας του, ωστόσο πιστεύει πως η KTM πρέπει να βρει μερικά ακόμη δέκατα για να μπει στους βαθμούς.

O Βρετανός ολοκλήρωσε τις δοκιμές στο Qatar, τερματίζοντας συνολικά στην 21η θέση, μπροστά από τους teammates του, Pοl Espargaro και Mika Kallio.

O καλύτερος χρόνος του ήταν το 1:56.351, που τον έφερε στο 0.2 πίσω από την Aprillia του rookie Sam Lowes και του τραυματία Tito Rabat. O εργοστασιακός αναβάτης της KTM όμως, πιστεύει πως υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

«Πιστεύω πως είμαστε πολύ κοντά με τους μπροστά οδηγούς, μετά υπάρχει ένα γκρουπ με μεγαλύτερη διαφορά και μετά άλλο ένα με ακόμη μεγαλύτερη. Κοιτάζοντας όμως το γυρολόγιο, πιστεύω πως μπορούμε να βρούμε ακόμη μισό δευτερόλεπτο. Τότε μπορούμε στις κατατακτήριες να μπούμε στο 1:55».

Επιπλέον, ο Smith μίλησε για την πρόοδο που έκανε η KTM μέσα σε τρεις ημέρες δοκιμών.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις αναβαθμίσεις. Βελτιωθήκαμε κατά 2.5 δευτερόλεπτα, δουλεύοντας με τις χαρτογραφίσεις και τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά, όμως τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον αγώνα».  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles