spot_img

Webber: «Ο Bernie θα είχε τον Hamilton στην Ferrari»

Ο Mark Webber πιστεύει πως ο Bernie Ecclestone αν είχε ακόμα δύναμη στο σπορ, οι μετοχές του Lewis Hamilton θα είχαν πολύ διαφορετική αξία και κατοχή.

Ο Αυστραλός παγκόσμιος πρωταθλητής του WEC και πρώην οδηγός της F1, πλέον έχει κρεμάσει το κράνος του και διατελεί χρέη σχολιαστή σε βρετανικό κανάλι. Τώρα, αποφάσισε να σχολιάσει ένα από τα πιο «καυτά» θέματα του σπορ που δεν είναι άλλο από το πότε και αν θα ανανεώσει ο Lewis Hamilton με την Mercedes.

Εδώ και μήνες ακούμε πως μένουν λεπτομέρειες ώστε να μπουν και οι υπογραφές από τις δύο πλευρές, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση. Πλέον το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και συχνά είναι το κύριο θέμα συζήτησης στα paddock. Όμως, ο Webber πιστεύει πως εάν ο Ecclestone είχε τον έλεγχο του σπορ, η καριέρα του Hamilton θα ήταν διαφορετική.

Πιστεύω πως ο Bernie αν είχε ακόμα τον έλεγχο του σπορ, θα είχε τον Hamilton στη Ferrari μαζί με τον Sebastian. O Bernie είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο deal. Θα ήθελε αυτούς τους δύο μαζί στην Ferrari, όμως στη πραγματικότητα δεν νομίζω πως αυτό πρόκειται να γίνει. Πιστεύω πως του χρόνου οι ομάδες θα μείνουν ως έχουν εκτός από τον Ricciardo που είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Αυστραλός πάντως, συμφωνεί με τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, o οποίος δήλωσε πως ο λόγος που δεν έχει ανανεώσει ακόμα ο Hamilton είναι χρηματικός.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles