spot_img

WEC 1000M Sebring: Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές του αγώνα

Το WEC ανακοίνωσε τις 30 συμμετοχές που θα αγωνιστούν στον επόμενο αγώνα, στη θρυλική πίστα του Sebring International Raceway.

Η Ginetta LNT κάνει την επιστροφή της αφού έχασε τον αγώνα στο Circuit of the Amercas, έχοντας φρεσκάρει τα δύο της LMP1 στο εργοστάσιο, ολοκληρώνοντας τη συντήρησή τους. Η βρετανική ομάδα θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το τέλος της σεζόν και με το Success Ballast, θα έχει τον πρώτο λόγο στον ερχόμενο αγώνα που γίνεται το ίδιο τριήμερο με τον θρυλικό αγώνα της IMSA, τις 12Η του Sebring.

Στην LMP2, ο Job van Uitert θα αντικαταστήσει τον Nick de Vries στη Racing Team Netherlands, με την ομάδα να συνεχίζει τη προσπάθειά της να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Στη κατηγορία δεν έχουμε επιπλέον συμμετοχή και τα 7 αγωνιστικά θα διεκδικήσουν τη νίκη σε έναν αγώνα ύψιστης σημασίας βαθμολογικά για το πρωτάθλημα.

Στην GTE-Pro, η Corvette θα συμμετάσχει για δεύτερο σερί αγώνα με τη νέα C8.R, έχοντας για οδηγούς τους Mike Rockenfeller και Jan Magnussen στο #63 και ευελπιστούν να δώσουν μάχη με τις Aston Martin, Ferrari και Porsche με ένα καλύτερο BoP. H Ferrari είναι η μοναδική ομάδα που πρόσθεσε τρίτο οδηγό, με τον Daniel Serra να είναι στο #51 και τον Sam Bird στο #71. Στην GTE-Am, η MR Racing αντικατέστησε τον Olivier Beretta με τον Come Ledogar, ενώ δεν έχουμε line-up για τη #88 Porsche της Dempsey Proton.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις συμμετοχές για τις 12H του Sebring στο WEC εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles