spot_img

Wolff: «Καλύτερος οδηγός ο Hamilton. Άδικη η κριτική προς τον Vettel»

Ο Toto Wolff υπερασπίστηκε τον Sebastian Vettel για την κριτική που του έχει ασκήσει ο κόσμος έπειτα από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα στοGP Ιταλίας.

Η διαφορά στη βαθμολογία των οδηγών αυξήθηκε στους 30 βαθμούς έπειτα και τον αγώνα στην Monza, με τα ιταλικά media να ασκούν σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του Γερμανού αλλά και της Ferrari. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει ακόμα περισσότερη πίεση στο στρατόπεδο των Ιταλών, καθώς το πρωτάθλημα της F1 μπαίνει στην τελευταία του ευθεία.

Όμως ο Wolff θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και υπερασπίστηκε τον Vettel.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι ο Lewis και όχι ο Sebastian που θα έχανε τον έλεγχο. Τότε το GP θα ήταν τελείως διαφορετικό. Στον κόσμο υψηλής τεχνολογίας της F1, δεν έρχονται όλα ορθολογικά, καθώς η τύχη, η ατυχία και οι συμπτώσεις επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Βρίσκω όμως τη κριτική προς τον Sebastian άδικη. Όποτε υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει έχει τη θέληση να το κάνει με την απαραίτητη επιθετικότητα και θέλει αρκετό κουράγιο αυτό το οδηγικό στυλ διότι μερικές φορές οδηγεί σε επαφές στη πίστα. Όμως μην ξεχνάμε πως έτσι έχει κερδίσει 4 παγκόσμια πρωταθλήματα. Φυσικά δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός, όμως για εμένα ο Lewis είναι ο καλύτερος οδηγός των τελευταίων ετών.    

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles