spot_img

Ξανά στο χειρουργείο ο Marc Marquez

Ο Marc Marquez θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου για δεύτερη σερί off-season, έπειτα από μια ακόμα σφοδρή πτώση που είχε στη καριέρα του.

Ο Marquez είχε μια άσχημη πτώση στη πρώτη ημέρα δοκιμών στη πίστα της Jerez όπου είχε εξάρθρωση ώμου, όμως στη συνέχεια επέστρεψε στο γκαράζ όπου συνέχισε το πρόγραμμά του. Αυτή τη φορά, χτύπησε άσχημα τον δεξί του ώμο, κάτι το οποίο είχε κάνει αρχικά στη Μαλαισία στη στροφή 2 κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών.

Η δεύτερη πτώση λοιπόν στη Jerez έκανε τη κατάσταση χειρότερη, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις. Ως αποτέλεσμα, αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, θα μπει για προληπτικούς λόγους όπως λέει η ομάδα στο χειρουργείο, για δεύτερη σερί χρονιά.

Για την ώρα είναι άγνωστο το πώς θα επηρεάσει τη χειμερινή του περίοδο όσον αναφορά τη προετοιμασία για το 2020, όμως η επέμβαση αυτή δεν θεωρείται πολύ σοβαρή. Επιπλέον, όπως απέδειξε φέτος με τις τρομερές του εμφανίσεις, ένα χειρουργείο δεν είναι αρκετό για να τον σταματήσει από το να οδηγεί όπως ο ίδιος ξέρει.

Ήθελα φέτος να έχω έναν ήσυχο χειμώνα, να χαλαρώσω έπειτα από το 2019, αλλά δυστυχώς πρέπει να κάνω επέμβαση στο δεξί μου ώμο. Όπως ξέρετε όλοι, ο περσινός χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος με την επέμβαση στον αριστερό ώμο που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Μίλησα με πολλούς γιατρούς για τις επιλογές που έχω και θέλω να αποφύγω μια ανάλογη κατάσταση. Πριν το Motegi είχα μερικές ενοχλήσεις, στη Μαλαισία είχα εξάρθρωση και εδώ ακόμα μια, οπότε αποφασίσαμε με τους γιατρούς πως είναι η καλύτερη επιλογή. Θα πάρει πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο να αναρρώσω και θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι στο τεστ της Μαλαισίας όσο πιο δυνατός γίνεται.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles