spot_img

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανανέωσης μεταξύ Ferrari και Vettel

Η Ferrari και ο Sebastian Vettel έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μετά το 2020, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Ο Γερμανός είχε ένα πολύ μέτριο 2019, όπου κατέκτησε μόλις μία νίκη στην Σιγκαπούρη, ενώ έφτασε πολύ κοντά επίσης στον Καναδά, αν δεν είχε πάρει τη ποινή των 5 δευτερολέπτων. Η απόδοσή του σχετίστηκε και με τον νέο του teammate, Charles Leclerc, ο οποίος τον κέρδισε τη περασμένη σεζόν. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους όπου ξεκίνησαν οι φήμες αντικατάστασης του Vettel με τον Lewis Hamilton. Ο 6-φορές Πρωταθλητής δεν έχει συμβόλαιο για το 2021 και έγινε σύνδεση του ονόματός του με την Scuderia, όμως αναμένεται να ανανεώσει με την Mercedes.

O επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, αποκαλύπτει τώρα πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με τον Vettel ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Οι συζητήσεις με τον Sebastian έχουν ξεκινήσει ήδη. Μάλιστα ξεκίνησαν πριν τα Χριστούγεννα στο τέλος του περασμένου χρόνου και τις συνεχίζουμε ακόμα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις του και ποιες είναι οι απαιτήσεις μας προς εκείνον και πως είναι η πρώτη μας επιλογή. Είμαστε περήφανοι για τους οδηγούς μας. Έχουμε τους δύο καλύτερους στην F1 και θέλουμε να τους κρατήσουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles