spot_img

Yamaha: «Ξεκάθαρο πως έχουμε πρόβλημα»

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, Lin Jarvis, παραδέχθηκε πως το πρόβλημα της Yamaha είναι μεγάλο και ζητά υπομονή μέχρι το 2019.

Η Yamaha βρίσκεται στη χειρότερη θέση της τα τελευταία χρόνια, μιας και έχει να δει νίκη πάνω από 12 μήνες, ενώ η M1 είναι δύστροπη και δεν επιτρέπει στους Valentino Rossi & Maverick Vinales να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ο Ιταλός βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, όμως μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως δεν θα μείνει για πολύ ακόμα εκεί.

Ο Jarvis τώρα μιλάει για τη συνέχεια της χρονιάς και θέλει να βελτιωθεί η Yamaha όσο μπορεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, ζητώντας υπομονή.

Δεν είμαι μηχανικός και δεν είναι εύκολο να καταλάβω την κατάσταση. Δουλεύουμε πολύ για να βελτιωθούμε κι έχουμε τα τεστ σε Misano κι Aragon. Δεν είναι όμως εύκολο. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε διαφορά από τους άλλους και δεν είναι εύκολο να την καλύψουμε γρήγορα. Υπομονή, έχουμε οχτώ Αγώνες ακόμα και θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο στους οδηγούς μας. Νομίζω όμως ότι του χρόνου θα είμαστε εκεί. Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πρόβλημα.

Στη συνέχεια τόνισε πως το πρόβλημα είναι στην ECU της μοτοσυκλέτας, όμως ανέφερε πως ο Rossi απολαμβάνει να οδηγεί την M1.

Είναι ξεκάθαρο ότι υποτιμήσαμε το νέο software της ECU, πήραμε λάθος δρόμο και πρέπει να βελτιωθούμε. Όμως ο ίδιος ο Vale λέει ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή, του αρέσει να την οδηγάει ι αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε πάρα πολύ μακριά. Θέλουμε όμως να κερδίζουμε. Δεν πιστεύω ότι στην Yamaha δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Αντίθετα, έχουμε εξαιρετικούς μηχανικούς κι έχουμε επιτύχει στο παρελθόν και θα πετύχουμε και στο μέλλον. Είμαστε χαρούμενοι με τον Rossi που από 14ος τερμάτισε 6ος, αντίθετα ο Vinales σίγουρα δεν έκανε θεαματικό αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles