spot_img

Υπέγραψε με την Honda o Lorenzo

O Jorge Lorenzo θα αποτελέσει τον επόμενο αναβάτη της Honda και θα αντικαταστήσει τον Dani Pedrosa που θα ψάξει αλλού τη καριέρα του.

To ιαπωνικό εργοστάσιο με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως ο Dani Pedrosa δεν θα συνεχίσει με την ομάδα μετά το 2018, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο. Τώρα όμως, έρχονται στο φως πληροφορίες, πως ο αντικαταστάτης του Ισπανού δεν θα είναι άλλος από τον πρώην πρωταθλητή και τωρινό αναβάτη της Ducati, Jorge Lorenzo.

O Ισπανός είναι στη δεύτερη χρονιά του με την ιταλική ομάδα και μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο κατάφερε να πάρει τη πρώτη του νίκη με τα κόκκινα. Η Desmosedici αποδείχθηκε μια πολύ δύστροπη μοτοσυκλέτα, την οποία δεν μπόρεσε να συνηθίσει ποτέ, με τον ίδιο να δηλώνει επίσης ό,τι δεν τον πίστεψαν όσο θα ήθελε.

Ο Lorenzo τώρα, από το 2019 θα είναι ο νέος teammate του Marc Marquez, με το HRC να δημιουργεί μια νέα Dream Team. Εάν ο Marquez κερδίσει τον φετινό τίτλο, τότε η Honda θα έχει τους δύο τελευταίους πρωταθλητές. Ο Ισπανός ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Yamaha, ώστε να να οδηγεί εργοστασιακή μοτοσυκλέτα σε δορυφορική ομάδα, αλλά το συμβόλαιο με την εργοστασιακή Honda ήταν πιο δελεαστικό.

Το deal των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες πριν το Mugello και υπολογίζεται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles