spot_img

Υποψήφιοι για τα βραβεία Laureus οι Hamilton και Marquez

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP, Marc Marquez, θα παλέψουν εκτός πίστας για μια μεγάλη διάκριση.

Οι δύο οδηγοί κατέκτησαν τον 6ο τους τίτλο στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται, έχοντας εξαιρετικές χρονιές και απέδειξαν γιατί είναι οι κορυφαίοι των αγωνισμάτων τους. Αμφότεροι είναι υποψήφιοι για το βραβείο Καλύτερου Αθλητή της χρονιάς, με κανέναν εκ των δύο να έχει να το έχει κατακτήσει. Επιπλέον, η Mercedes είναι υποψήφια για την Καλύτερη Ομάδα του 2019.

Οι Hamilton και Marquez θα τεθούν απέναντι στον δρομέα Μαραθώνιων, Eliud Kipchoge, τον ποδοσφαιριστή Lionel Messi, τον τενίστα Rafael Nadal και τον αθλητή του GOLF, Tiger Woods. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει κερδηθεί από αθλητή του τένις, με τον Novak Djokovic να το έχει κατακτήσει 3 φορές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Mercedes από την άλλη θα έχει αντιπάλους την ποδοσφαιρική ομάδα Liverpool, την Εθνική Ομάδα Rugby της Νοτίου Αφρικής, την Εθνική Ομάδα Ανδρών Καλαθοσφαίρισης της Ισπανίας, την ομάδα του NBA, Toronto Raptors και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών των Η.Π.Α.

Οι πρωταθλητές των τελευταίων έξι ετών όμως δεν είναι νέοι στις υποψηφιότητες, καθώς κατέκτησαν το εν λόγω βραβείο το 2018 για τα επιτεύγματα του 2017, και το 2010 ως Brawn GP για τη χρονιά του 2009.

Επιπλέον στη κατηγορία των Comeback, η νεαρή οδηγός της Formula 3 Sophia Floersch, είναι υποψήφια έπειτα από την επιστροφή της στο Macau έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα που είχε το 2018, όπου υπέστη τραυματισμό στη πλάτη.

Η τελετή των βραβείων Laureus, είναι προγραμματισμένη για τις 17 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles