spot_img

Σε δικαστική διαμάχη η F1 με την 3Μ για το νέο λογότυπο

Η F1 θα πρέπει να περάσει από τις πύλες του δικαστηρίου για να μπορέσει να διατηρήσει το νέο λογότυπο, όμως αν χάσει οι συνέπειες θα είναι μεγάλες.

Έπειτα από 23 χρόνια, η F1 άλλαξε το λογότυπο της μετά το τελευταίο GP της σεζόν στο Abu Dhabi, προκαλώντας όλων των ειδών αντιδράσεις. Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς όπως είχαμε γράψει στο automotonews.gr τον Ιανουάριο, ενδέχετε να φέρει νομικά προβλήματα στην Liberty Media, μιας και παραπέμπει σε λογότυπο της 3Μ.

Έπειτα από μήνες σιγής κυρίως από τη πλευρά της 3M, έχουμε επίσημη ημερομηνία όπου θα ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες ώστε να διαπιστωθεί για το αν το νέο λογότυπο της F1 είναι νόμιμο ή όχι. Στις 27 Αυγούστου, θα ξεκινήσει το δικαστήριο, με την Liberty Media να έρχεται σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Εάν η F1 κριθεί ένοχη, τότε είναι πολύ πιθανό να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και φυσικά θα προβεί σε νέα αλλαγή στο λογότυπο του σπορ. Ως αποτέλεσμα, τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα είναι πάρα πολλά και το αντίκτυπο θα είναι τεράστιο. Μόλις τις τελευταίες 3 εβδομάδες το σπορ έχασε σε αξία 1 δις δολάρια, μόνο και μόνο επειδή απέτυχε να βρει νέο μεγάλο χορηγό για το σπορ και επίσης να εντάξει νέους αγώνες στο καλεντάρι.

Το σίριαλ μόλις ξεκινάει, με την F1 και κυρίως την Liberty Media να βρίσκονται με τη πλάτη στον τοίχο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles