spot_img

Η συμβουλή του Barrichello στον Leclerc για το 2019

O Rubens Barrichello έστειλε το δικό του μήνυμα στον Charles Leclerc, ο οποίος παίρνει προαγωγή στην Ferrari δίπλα σε έναν τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο Βραζιλιάνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη κατάσταση αυτή και θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται το νεαρό, μιας και το έργο του φέτος θα είναι σε πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στο GP3, στη Formula 2 κι έπειτα από μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στη Sauber, o Leclerc θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και για πολλούς είναι μελλοντικός πρωταθλητής.

Η πρώτη του χρονιά στη Ferrari θα τον φέρει απέναντι στον Sebastian Vettel, o oποίος περιμένει ομαδική δουλειά από τον μικρό. Τώρα όμως ο Barrichello του στέλνει μια όχι και τόσο συνηθισμένη συμβουλή, ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για εκείνον. Είναι ένας από τους οδηγούς που ανέβηκαν κατηγορίες και εξελίχθηκε εντυπωσιακά. Το να οδηγείς για την Ferrari και να καταφέρεις να πετύχεις, το μοναδικό πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να είσαι καλά στο μυαλό σου. Ταλέντο όλοι γνωρίζουμε πως έχει. Θα είναι επίσης μια εξαιρετική πρόκληση και για τον Sebastian. 

O Barrichello πέρασε 6 χρόνια ως οδηγός της Ferrari και περιορίστηκε σε ρόλο δεύτερου οδηγού δίπλα στον θρύλο του σπορ Michael Schumacher, στα χρυσά χρόνια της Scuderia.

Από τη μεριά του, ο Leclerc για το 2019 έχει ως στόχο να κερδίσει δύο αγώνες με τα χρώματα της Ferrari, σε δύο πολύ ιδιαίτερους αγώνες για εκείνον.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles